Iisan tallin kauniit ja laadukkaat tilauskeppihevoset ovat Sailan (y-tunnus: 2661629-2) käsialaa. Ne valmistetaan alusta loppuun asti huolella ja ammattitaidolla, monen vuoden kokemuksella, kokonaan käsityönä. Jokainen valmistamani hevonen on uniikki ja toteutetaan tarkoin tilaajan toiveiden mukaan. Pyrin tekemään juuri sinun unelmiesi keppihevosen!

Tärkeää tietoa: yleiset käytännöt

Teen lähes minkä rotuisia ja näköisiä hevosia tahansa kankaiden ja lankojen rajoissa. En kuitenkaan tee jäljitelmiä jo olemassaolevista keppihevosista, sillä jokainen käsistäni lähtenyt hevonen on uniikki. Oikeiden hevosten mukaan sen sijaan teen mielelläni keppihevosjäljitelmiä. Jos haluat jonkin tietyn näköisen hevosen, liitäthän tilauksen mukaan yhden tai useamman hyvälaatuisen mallikuvan.

Jos olet kiinnostunut tilaamaan, perehdythän huolellisesti tilaussivuihin, jonka jälkeen voit täyttää sivun alalaidasta löytyvän tilauskaavakkeen ja lähettää sen sähköpostiini. Tilaus on sitova, sitä ei siis voi perua kesken kaiken. Hevosten valmistumisaika vaihtelee tilausjonon pituuden mukaan. Annan aina vastausviestissäni juuri sinun tilauksesi valmistumisajankohdan arvion. Tilaathan hevosen siis ajoissa, jos se on menossa esimerkiksi lahjaksi. Hevosen valmistuttua laitan siitä sinulle kuvia ja laskun sähköpostitse ja jos hevonen on mieleinen, se tulee maksaa viikon sisällä tililleni (pidempi maksuaika neuvoteltavissa). Tämän jälkeen postitan hevosen seuraavana arkipäivänä siitä, kun maksu näkyy tililläni. Hevoset postitetaan täytteineen, ilman keppiä.

Jos hevonen ei ole mieleinen, ei sitä ole pakko lunastaa. Kerrothan siis rohkeasti, jos et halua ostaa sitä tai toivot jotain siitä muutettavan.

Hinnasto

Tilaushevosen hinta lähtee 270 eurosta + 15€ postikulut. Hinta koostuu materiaaleista ja työtunneista. Hevoset lähetetään postitse täytteineen ja kepitettynä. Hevosen mukaan voit tilata myös erilaisia varusteita, joiden hintatiedot löydät varusteita käsitteleviltä sivuilta.

Postittaminen ja postikulut

Postitan hevoset postipakettina täytettynä ja kepin kanssa. Postikulut ovat 15€.

Hevonen on mahdollista noutaa Tampereelta, jolloin hinnasta vähennetään postikulut. Nouto on toisinaan mahdollinen myös Helsingistä tai Lappeenrannasta (sovitut viikonloput).

Myyntiehdot

- Tilaus on sitova, sitä ei voi perua.
- Hevonen on mahdollista maksaa ainoastaan tilisiirrolla. (Noutaessa myös käteismaksu on mahdollinen.)
- Maksu viikon kuluessa hevosen valmistumisesta (pidempi maksuaika neuvoteltavissa).
- Jos olet alaikäinen, tilaamiseen on oltava lupa huoltajaltasi ja hänen on oltava tietoinen tilauksen lopullisista kustannuksista.
- Ottamiani kuvia ei saa kopioida, eikä näinollen käyttää hevosen mahdollisissa jälleenmyynti-ilmoituksissa, eikä missään muuallakaan Iisan tallin sivujen ulkopuolella, kuten omilla sivuillaan, blogissaan tai Instagramissa.

Tilauskaavake

Tilaaminen tapahtuu lähettämällä alla olevat tiedot sähköpostilla osoitteeseen luna90[at]gmail.com. HUOM! Tilaus on sitova, sitä ei voi perua. Huoltajalta täytyy olla tilaamiseen lupa. Ilmoita viestissä seuraavat asiat:

- Tilaajan nimi, osoite ja puhelinnumero (hevosen postitusta varten)
- Yksi tai useampi selkeä mallikuva hevosesta, jos
toivot minun tekevän jäljitelmän oikeasta hevosesta
- Hevosen rotu
- Hevosen kangas
- Hevosen merkit (ja mallikuva)
- Tuleeko tummennoksia?
- Harjan pituus ja harjalanka, (tuleeko jokin erikoisharja?)
- Varusteet: malli, perus/luksus?, väri ja koristelutoiveet

Tilaamiseen on oltava huoltajan suostumus, jos tilaaja on alaikäinen!

Hevosten koko

Kuvassa puoliverisen kaavalla tehty keppari. Ponit ja osa muista hevosroduista ovat hieman pienempiä.


Esimerkki ponin koosta (jotkut ponikaavat ovat hitusen pienempiä):