Iisan tallin kauniit ja laadukkaat tilauskeppihevoset ovat Sailan (y-tunnus: 2661629-2) käsialaa. Ne valmistetaan alusta loppuun asti huolella ja ammattitaidolla, monen vuoden kokemuksella, kokonaan käsityönä. Hevosen jokainen pisto ommellaan käsin ja harja kiinnitetään lanka kerrallaan. Jokainen valmistamani hevonen on uniikki ja toteutetaan tarkoin tilaajan toiveiden mukaan. Pyrin tekemään juuri sinun unelmiesi keppihevosen!

Myyntiehdot

- Tilaus on sitova, sitä ei voi perua.
- Hevonen on mahdollista maksaa ainoastaan tilisiirrolla. (Noutaessa myös käteismaksu on mahdollinen.)
- Maksu viikon kuluessa hevosen valmistumisesta (pidempi maksuaika neuvoteltavissa).
- Jos olet alaikäinen, tilaamiseen on oltava lupa huoltajaltasi ja hänen on oltava tietoinen tilauksen lopullisista kustannuksista.
- Ottamiani kuvia ei saa kopioida, eikä näinollen käyttää hevosen mahdollisissa jälleenmyynti-ilmoituksissa, eikä missään muuallakaan Iisan tallin sivujen ulkopuolella, kuten omilla sivuillaan, blogissaan tai Instagramissa.

Kuinka päästä tilausjonoon?

Suuren kysynnän vuoksi tilausjonoon on mahdollista päästä vain kuukausittain järjestettävän arvonnan kautta, jotta jokaisella on tasapuolinen mahdollisuus päästä tilaamaan. Kuukausittaiseen arvontaan ilmoittaudutaan tallin blogissa ja arvonnasta tiedotetaan etusivulla, tallin blogissa ja Instagramissa.

Tärkeää tietoa: yleiset käytännöt

Teen lähes minkä rotuisia ja näköisiä hevosia tahansa kankaiden ja lankojen rajoissa. En kuitenkaan tee jäljitelmiä jo olemassaolevista keppihevosista, sillä jokainen käsistäni lähtenyt hevonen on uniikki. Oikeiden hevosten mukaan sen sijaan teen mielelläni keppihevosjäljitelmiä. Jos haluat jonkin tietyn näköisen hevosen, liitäthän tilauksen mukaan yhden tai useamman hyvälaatuisen mallikuvan.

Jos arvonnassa onnistaa ja saat tilauspaikan, perehdythän huolellisesti tilaussivuihin, jonka jälkeen voit täyttää sivun alalaidasta löytyvän tilauskaavakkeen ja lähettää sen sähköpostiini. Tilaus on sitova, sitä ei siis voi perua kesken kaiken. Hevosen valmistumisessa kestää jonon pituudesta riippuen 1-4 viikkoa, annan aina vastausviestissäni juuri sinun tilauksesi valmistumisajankohdan arvion. Tilaathan hevosen siis ajoissa, jos se on menossa esimerkiksi lahjaksi. Hevosen valmistuttua laitan siitä sinulle kuvia ja laskun sähköpostitse ja jos hevonen on mieleinen, se tulee maksaa viikon sisällä tililleni (pidempi maksuaika neuvoteltavissa). Tämän jälkeen postitan hevosen seuraavana arkipäivänä siitä, kun maksu näkyy tililläni. Hevoset postitetaan aina ensimmäisessä luokassa ilman täytteitä ja keppiä, ellei toisin ole sovittu.

Jos hevonen ei ole mieleinen, ei sitä ole pakko lunastaa. Kerrothan siis rohkeasti, jos et halua ostaa sitä tai toivot jotain siitä muutettavan.

Hinnasto

Tilaushevosen hinta lähtee 110 eurosta. Hinta koostuu materiaaleista ja työtunneista. Varusteet, erikoislangat, -harjat, tummennokset ja vaativat merkit kasvattavat hevosen hintaa, tarkemmat hintatiedot löydät hevosen väritystä ja harjaa käsitteleviltä sivuilta tämän sivun oikeasta laidasta. Hevosen mukaan voit tilata myös erilaisia varusteita, joiden hintatiedot löydät varusteita käsitteleviltä sivuilta. Jos hinnoista on epäselvyyttä, tiedustelut sähköpostilla!

Postittaminen ja postikulut

Postitan hevoset ensimmäisessä luokassa a4-kokoisessa kirjekuoressa ilman täytteitä ja keppiä. Minä maksan postikulut siinä tapauksessa, että hevonen mahdollisine varusteineen mahtuu yhteen kirjekuoreen. Jos hevonen täytyy postittaa maksikirjeenä tai postipakettina (esimerkiksi aasit, pystyharjaiset ja erittäin tuuheaharjaiset hevoset, tai paljon varusteita sisältävät paketit), postikulut siirtyvät tilaajan maksettaviksi. Hevonen on mahdollista postittaa myös täytteineen, ilman keppiä. Tällöin lisäkustannuksia tulee 20e (hinta sisältää täytteet, postituspakkauksen ja postikulut).

Jos pääset noutamaan hevosen Turusta, on mukaan mahdollista saada myös keppi. Nouto on mahdollinen myös Helsingistä tai Lappeenrannasta (viikonloput). Täytteineen noudettuna hintaa tulee 5e lisää, täytteineen ja keppeineen noudettuna hintaa tulee 10e lisää.

Tilauskaavake

Jos arpaonni suosi ja sait tilauspaikan, tilaaminen tapahtuu lähettämällä minulle sähköpostia osoitteeseen luna90[at]gmail.com. HUOM! Tilaus on sitova, sitä ei voi perua. Huoltajalta täytyy olla tilaamiseen lupa. Ilmoita viestissä seuraavat asiat:

- Tilaajan nimi, osoite ja puhelinnumero (hevosen postitusta varten)
- Yksi tai useampi selkeä mallikuva hevosesta, jos
toivot minun tekevän jäljitelmän oikeasta hevosesta
- Hevosen rotu
- Hevosen kangas
- Hevosen merkit (ja mallikuva)
- Tuleeko tummennoksia?
- Harjan pituus ja harjalanka, (tuleeko jokin erikoisharja?)
- Varusteet: malli, perus/luksus?, väri ja koristelutoiveet

Tilaamiseen on oltava huoltajan suostumus, jos tilaaja on alaikäinen!

Hevosten koko

Kuvassa puoliverisen kaavalla tehty keppari. Ponit ja osa muista hevosroduista ovat hieman pienempiä.


Esimerkki arabin koosta:


Esimerkki ponin koosta (jotkut ponikaavat ovat hitusen pienempiä):