Uutta!


Realistiset sieraimet nyt myös tilattavissa (ei lisähintaa)!

Kangasvalikoima
Valkoinen velboa

Vaaleanharmaa velboa

Tummanharmaa velboa

Vaaleanbeige velboa

Hunajan sävyinen velboa

Taupe velboa

Musta velboa

Kinuskinruskea velboa

Tummanruskea velboa

Cappuccino velboa

Vaalea, hieman ruskeaan taittuva harmaa velboa

Savun sävyinen velboa

Vaaleankellertävä velboa

Kullansävyinen velboa

Terracotta velboa

Tummennokset

Tummennokset ja kevyet muotovarjostukset kuuluvat hevosen perushintaan. Huomioithan, että värit voivat haalistua ajan myötä, etenkin ahkeran harjaamisen seurauksena, eivätkä ne kestä vettä.


Musta

Harmaa

Ruskea

Vaaleanpunainen (vain valkoi-
selle kankaalle)

Papurikkokuviointi (+20e lisähintaa)

Soveltuu vain vaaleille pohjakankaille. Huomioithan, että värit voivat haalistua ajan myötä, etenkin ahkeran harjaamisen seurauksena, eivätkä ne kestä vettä.
Päistärikköväritys (+15e lisähintaa)

Soveltuu vain vaaleille pohjakankaille. Huomioithan, että värit voivat haalistua ajan myötä, etenkin ahkeran harjaamisen seurauksena, eivätkä ne kestä vettä.
Merkit

Työmäärältään kohtuulliset päänmerkit kuuluvat hevosen perushintaan. Suurikokoiset, upotettavat merkit, kuten valkopää ja monimutkaiset upotettavat läsit kasvattavat hevosen perushintaa merkin työläydestä riippuen 10-20€. Linkitäthän minulle mallikuvan merkistä, jos sinulla on jotain erityistä mielessäsi! Hevoseen on myös mahdollista saada pari pientä, päälleommeltavaa täplää, mutta upotettuja tai monesta/isoista päälleommeltavista täplistä koostuvia kirjavuuksia en valitettavasti tee.
Kirjavuus

EI VALITETTAVASTI

TILAUSVALIKOIMASSA

Kirjavat hevoset ovat erittäin suuritöisiä ja näinollen myös hintavia. Hinta määräytyy täplien määrän, koon ja monimutkaisuuden mukaan. Kirjavaa hevosta varten tarvitsen mallikuvan, tai -kuvia. Supermonimutkaiset täplitykset eivät valitettavasti ole mahdollisia.

<- Takaisin edelliselle sivulle