Kangasvalikoima
Valkoinen velboa

Vaaleanharmaa velboa

Tummanharmaa velboa

Beige velboa

Kullanhohtoinen velboa

Lämmin vaaleanruskea velboa

Suklaanruskea velboa

Tummanruskea velboa

Musta velboa

Vaalea, hieman ruskeaan taittuva harmaa velboa

Tummempi, hieman ruskeaan taittuva harmaa velboa

Kinuskinruskea velboa

Terrakotta velboa

Tummennokset (+5-10e lisähintaa)

Huomioithan, että värit voivat haalistua ajan myötä, etenkin ahkeran harjaamisen seurauksena, eivätkä ne kestä vettä. Jos hevosen merkkiin haluaa turvan kohdalle ainoastaan vaaleanpunaista, siitä ei tule lisähintaa. Vaalennokset eivät ole mahdollisia. Kaikkiin karvakankaisiin ei ole mahdollista saada tummennoksia.


Musta

Harmaa

Ruskea

Vaaleanpunainen (vain valkoi-
selle kankaalle)

Papurikkokuviointi (+25e lisähintaa)

Soveltuu vain vaaleille pohjakankaille, eikä onnistu karvakankaaseen. Huomioithan, että värit voivat haalistua ajan myötä, etenkin ahkeran harjaamisen seurauksena, eivätkä ne kestä vettä.
Päistärikköväritys (+15e lisähintaa)

Soveltuu vain vaaleille pohjakankaille, eikä onnistu karvakankaaseen. Huomioithan, että värit voivat haalistua ajan myötä, etenkin ahkeran harjaamisen seurauksena, eivätkä ne kestä vettä.
Merkit

Pienet merkit, jotka voi ommella hevosen pohjakankaan päälle, esim. piirto, tähti, kuonopilkku ja niiden yhdistelmät kuuluvat hevosen perushintaan. Niistä ei siis tule lisäkustannuksia. Linkitäthän minulle mallikuvan merkistä, jos sinulla on jotain erityistä mielessäsi!

Upotetut ja monimutkaisemmat,

suurikokoiset merkit (+5-30e

lisähintaa, pyydä tarkka arvio Sailalta)

Upottuihin merkkeihin kuuluvat leveät läsit, jotka tulevat yli hevosen keskikappaleen, sekä valkopäät. Muista suurikokoisista ja monimutkaisista merkeistä tulee myös lisähintaa merkin työläydestä riippuen. Linkitäthän minulle mallikuvan merkistä, jos sinulla on jotain erityistä mielessäsi! Hevoseen on myös mahdollista saada pari pientä, päälleommeltavaa täplää, mutta upotettuja tai monesta/isoista päälleommeltavista täplistä koostuvia kirjavuuksia en valitettavasti tee.
Kirjavuus

EI VALITETTAVASTI

TILAUSVALIKOIMASSA

Kirjavat hevoset ovat erittäin suuritöisiä ja näinollen myös hintavia. Hinta määräytyy täplien määrän, koon ja monimutkaisuuden mukaan. Kirjavaa hevosta varten tarvitsen mallikuvan, tai -kuvia. Supermonimutkaiset täplitykset eivät valitettavasti ole mahdollisia.

<- Takaisin edelliselle sivulle