Luksusvarusteet

Varusteita ei myydä tilauksesta erikseen, niiden tilaaminen on mahdollista ainoastaan tilaushevosen mukaan. Mitä suuritöisempi varuste on, sitä enemmän sille tulee hintaa. Teen mielelläni jäljitelmiä oikeiden hevosten varusteista, liitä siis tilauksesi mukaan mallikuva, jos sinulla on mielessäsi jotain erityistä. Kaikki varusteet valmistetaan aidosta nahasta ja ne sisältävät oikeita solkia. Suitset sisältävät aina myös ohjat.

Luksussuitset ovat perussuitsia hintavampia. Niissä on enemmän solkia, kuten oikeissa suitsissa ja niihin on myös mahdollista yhdistää erilaisia kuolaimia, toppauksia, remmien pyöristyksiä ja koristeita. Huom! En valitettavasti tee tikkauskoristeluja. Toivon saavani luksussuitsien valmistamista varten mallikuvan oikeista suitsista. Jos haluat jonkin sellaisen varusteen, jota ei löydy tältä sivulta, pyydä minulta sähköpostitse tarjous. En valitettavasti tee anatomisesti muotoiltuja suitsimalleja.

Kuolaimet

Kaikkiin suitsiin tulee oletusarvoisesti kuolaimeksi perusnivel (poikkeuksena kankisuitset). Jos haluat jonkin erikoiskuolaimen, siitä tulee lisähintaa työn määrästä riippuen 3-15e.

Luksussuitset turparemmillä, kaksois-

turparemmillä tai remonttiturpa-

remmillä alkaen 35e

Hinta määräytyy suitsien yksityiskohtien mukaan. Suitsiin tulee soljet leuka- ja turparemmien kohdalle, sekä kaikkiin remmeihin, jotka lähtevät kuolaimesta.
Luksussuitset meksikolaisella

turparemmillä alkaen 40e

Hinta määräytyy suitsien yksityiskohtien mukaan. Suitsiin tulee soljet leuka- ja turparemmien kohdalle, sekä kaikkiin remmeihin, jotka lähtevät kuolaimesta.
Luksuskankisuitset alkaen 50e

Hinta määräytyy suitsien yksityiskohtien mukaan. Suitsiin tulee soljet leuka- ja turparemmin kohdalle, sekä kaikkiin remmeihin, jotka lähtevät kuolaimista. Suitset sisältävät kankikuolaimen ja bridongin (nivelkuolain).
Luksuswesternsuitset - pyydä tarjous

Hinta määräytyy suitsien yksityiskohtien mukaan. Westernsuitsiin toivon saavani mallikuvan tai tarkat ohjeet, jolloin hintakin on helpompi määritellä. Mainitse myös haluamasi kuolain (vipuvarrelliset ovat työläämpiä kuin perusnivelet). Täydellisiä kopioita kuvaston esimerkkisuitsista ei välttämättä ole mahdollista saada, jokaiset lännensuitset ovat uniikit.
Kuolaimettomat ja muut erikoisemmat

suitset - pyydä tarjous

Hinta määräytyy suitsien työläyden ja yksityiskohtien mukaan. Toivon saavani suitsiin mallikuvan tai tarkat ohjeet, jolloin hintakin on helpompi määritellä. Täydellisiä kopioita kuvaston esimerkkisuitsista ei välttämättä ole mahdollista saada. En valitettavasti tee anatomisesti muotoiltuja suitsimalleja.Suitsien nahkavalikoima
1. Musta
2. Tummanruskea
3. Keskiruskea
4. Punertava
5. Konjakki
6. Vaalea

Strassivalikoima


1. Kullankeltainen
2. Shampanja
3. Kirkas
4. Vaaleanvioletti
5. Vaaleanpunainen
6. Tummanpunainen
7. Tummansininen
8. Sininen ovaali LOPPU!
9. Vaaleansininen
10. Helmenpuolikkaat
11. Violetti (3mm)
12. Vihreä (3mm)
13. Musta
14. Moniväriset vinoneliöt
15. Kirkas ovaalistrassi-helmenpuolikkaat LOPPU!
16. Shampanja ovaalistrassi-helmenpuolikkaat LOPPU!


<- Takaisin edelliselle sivulle