BIS2 x2, BIS5, MVA-sert x3, irtoSERT, JS

Nimi: Kep Mva Fn Titan Syntynyt: 1997
Kutsumanimi: Titan Rekisterinumero: SKP-432
Rotu: Connemaranponi Painotus, Ko, Re: Esteet, Va B, 95 cm
Väri ja merkit: Ruunikko Asuintalli ja omistaja: Saila, Iisan talli
Sukupuoli: Tamma Tekijä: Saila, Iisan talli

Hoitaessa: Titan seisoo aina kiltisti paikallaan ja nauttii käsittelystä. Se seurailee hoitajansa puuhia aina korvat hörössä. Sailan kanssa Titan seisoo käytävällä harjattavana ilman riimuakin ja hörisee vähän väliä.

Taluttaessa: Titan seuraa aina kiltisti taluttajaa, vaikka välillä se saattaakin vähän haikailla tien vieressä kasvavan ruohotupsun perään. Titan saatta ruveta rynnimään, jos joku toinen taluttaa sen edessä ponia, sillä Titan on ponilaumamme johtaja ja haluaa aina olla ensimmäinen. Se nostaa hirveän metelin jos sen pitää kulkea jonkun muun takana. Muuten Titan kyllä käyttäytyy rauhallisesti.

Ratsastaessa: Titan on oikea unelma. Se on reipas ja kuuntelee ratsastajaansa. Titan rakastaa esteitä yli kaiken ja se onkin tallimme paras hyppääjä. Titan ylittää Sailan kanssa kevyesti 90cm esteen jos toisenkin. Esteiden jälkeen Titan yleensä heittää pienet ilopukit. Maastossa Titanin pitää päästä kulkemaan aina ensimmäisenä. Jos sen laittaa jonkun taakse, se rynnii eteen väkisin. Titan on aika rauhallinen eikä säikkyile turhia. Joskus se saattaa vähän säpsähtää jos joku metsäneläin hyppää äkkiarvaamatta sen eteen. Maastossa Titanin lempiasia on tietysti maastoesteiden lisäksi laukkakilpailut. Se rakastaa kiitolaukkaa ja jos se voittaa muut laukassa se yleensä hettää suuret ilopukit ja päristelee sieraimiaan laukan tahtiin. Titan on ihaanteellinen ratsu aloittelijoille ja myös kokeneemille. Ainoa asia mitä Titan jostain syystä inhoaa ovat etuosankäännökset ja eläinlääkärit. Lääkärintarkastuksen ajaksi se pitää yleensä rauhoitaa... Hassu poni... Titan pelkää siltoja, erityisesti kapeita ja varsinkin sellaisia, joiden alla virtaa vettä. Muuten Titan ei pelkää vettä. Pikemminkin se rakastaa uimista ja kahlailua.

isä: Northern Diamond

ii: Marble Way

iii: Marble's Hope

iie: Magic May

ie: Diamond Delta

iei: Diamond Jump

iee: Zaphire

emä: Titania's Memory

ei: Tundra Jumper

eii: Tundra

eie: Dream Day

ee: Titania

eei: Missile Pride

eee: Titanic

2000
r. IST Delta Librae

2007
t. Kep Mva Fn IST Wings of Smoke

2008
t. IST Camancha

2015
t. IST Sunshine Queen

17.7.2005 / JVKN / Tuom. Sigitius / LKV1/7, BIS2, MVA-sert, JS
14.12.2005 / SH:n foorumi / Tuom. Verdie / LKV3/6, irtoSERT, JS
21.12.2005 / SKP-rekisteri / Tuom. Heidi / LKV1/5, BIS5, MVA-sert, JS
24.12.2005 / Hevostaivas / Tuom. Heidi / LKV1/7, BIS2, MVA-sert, JS