BIS1, KuMa

Nimi: IST Delta Librae Syntynyt: 2000
Kutsumanimi: Delta Rekisterinumero: SKP-446
Rotu: Risteytysponi Painotus, Ko, Re: Yleis, He C, 60 cm
Väri ja merkit: Kimo, piirto Asuintalli ja omistaja: Saila, Iisan talli
Sukupuoli: Ruuna Tekijä: Saila, Iisan talli

Hoitaessa: Delta pitää harjauksesta ja seisoo aina nätisti paikallaan. Se ei paljoakaan välitä ympärillään hyörivistä ihmisistä ja on aina hoitaessa rauhallinen.

Taluttaessa: Delta kulkee kiltisti juuri sinne minne taluttajakin ilman minkäänlaista kiirettä. Joskus se yrittää päästä heinikkoon pupeltamaan, mutta napakalla nykäisyllä selvitään siitäkin pulmasta. Kuljetusautoon lastatessa Delta on oikein kiltisti ja kävelee innoissaan suoraa päätä heinäverkolle.

Ratsastaessa: Delta on rauhallinen mutta todella laiska. Se ei säiky mitään, paitsi joskus polkupyöriä. Ainoa, mitä Delta pelkää todella, on vesilätäköt. Se saa hepulin, jos sitä yrittää pakotta sellaisen yli. Kentällä Deltan askellajit rajoittuvat ilman raippaa käyntiin, mutta raipan kanssa yhteistyö alkaa kummasti luistaa paremmin. Kentällä Deltaa ei meinaa saada millään esteiden yli, mutta onneksi se on maastossa reippaampi. Maastoon ei yleensä tarvitse ottaa edes raippaa, sillä siellä se ravailee, laukkailee ja jopa hyppääkin ihan nätisti. Maastossa saa vain pitää varansa, ettei Delta lähde oma-aloitteiselle välipalalle tien vierustalle. Delta on oikein kiva aloittelijoiden ratsu, koska se on niin vakaa ja rauhallinen.

isä: Kep Mva Fn Nipsu

ii: Niisku

iii: Mortti

iie: Nita

ie: Vanessan Vauhti

iei: Valinor

iee: Vanessa

emä: Kep Mva Fn Titan

ei: Tundra Jumper

eii: Marble Way

eie: Diamond Delta

ee: Titania's Memory

eei: Tundra Jumper

eee: Titania

11.2.2006 / SKY / Tuom. Saija / LKV1/4, BIS1, Kunniakirja
10.4.2006 / JVKN / Tuom. Verdie / LKV1/10, KuMa