BIS2, BIS4, BIS5, MVA-sert x3, JS

Nimi: Kep Mva Fn Larissa Syntynyt: 1999
Kutsumanimi: Larissa Rekisterinumero: SKP-433
Rotu: Connemaranponi Painotus, Ko, Re: Yleis, He A, 70 cm
Väri ja merkit: Musta, tähti Asuintalli ja omistaja: Saila, Iisan talli
Sukupuoli: Tamma Tekijä: Saila, Iisan talli

Hoitaessa: Larissa pelkää äkkinäisiä liikkeitä ja suhtautuu varautuneesti uusiin ihmisiin. Se saattaa luimistella kun sen karsinaan menee, mutta se vain testaa uutta ihmistä. Larissa saattaa pyöriä hoitaessa mutta yleensä se pysyy aika hyvin paikallaan. Kun Larissan kanssa touhuaa pidempään ja kun se oppii tuntemaan hoitajansa, se rentoutuu harjatessa. Saattaapa se joskus talliin astuessa hörähtääkin.

Taluttaessa: Larissa säikkyy autoja ja kaikkea mahdollista. Silloin siinä on pitelemistä. Vieraan ihmisen kanssa se on vielä säikympi. Titanin kanssa Larissa on yleensä rauhallinen eikä yritä rynniä mihinkään. Joskus Larissa yrittää popsia välipaloja tien vierestä, mutta sen saa kyllä pienellä nykäisyllä helposti takaisin liikkeelle. Larissaa ei saa koskaan jättää yksin tarhaan, sillä se hätääntyy helposti ja alkaa riehua.

Ratsastaessa: Larissa pelkää melkein kaikkea mikä liikkuu tai pitää kovaa ääntä. Siksi sille kannattaakin laittaa vanua korviin ja huppu päälle, jos on menossa ratsastamaan vähän vilkasliikenteisempään paikkaan. Larissan kanssa pitää olla rauhallinen, sillä se vaistoaa hyvin herkästi ratsastajan epäröinnin ja hermostuu itsekin. Larissa siis annetaan ratsastettavaksi vain kokeneille ja rauhallisille ratsastajille. Hypätessä Larissa ei välttämättä aina jaksa totella mutta päättäväisyydellä ja kärsivällisyydellä sen saa kyllä menemään. Larissa pelkää kuollakseen raippaa. Jos raippaa näyttääkin Larissan läheisyydessä, se saa kamalan sätkyn. Jos Titan on Larissan mukana lenkillä, Larissa yleensä pysyy rauhallisena vähän pelottavammissakin tilanteissa. Vaikka Larissa onkin todella säikky ja vähän hankala, se on kuitenkin pohjimmiltaan oikein kiva poni kun siihen paremmin tutustuu.

isä: Midnight Wonder

ii: Fantacy Wonder

iii: Fantastica

iie: Ametist

ie: Midnight Dancer

iei: Folk Dance

iee: Midnight Dreamer

emä: Vanessa

ei: Western Flight

eii: West's Pride

eie: Diminuendo

ee: Melissa II

eei: Mr. Melison

eee: Magic May

2006
t. Kep Mva Fn IST Lasarus

1.8.2005 / SKP-rekisteri / Tuom. Lita / LKV1/9, BIS2, MVA-sert, JS
14.8.2005 / SKY / Tuom. Daniela / LKV1/7, BIS5, MVA-sert, JS
8.10.2005 / SKY / Tuom. Daniela / LKV1/5, BIS4, MVA-sert, JS